İZMİR / KEMALPAŞA - Dereköy Ortaokulu

Eyl

27 EYLÜL 01 EKİM TARİHLERİ ARASINDA İLİMİZ ÇİĞLİ İLÇESİNDE  YAPILACAK OLAN İZMİR TEKNOFEST HAVACILIK UZAY VE TEKNOLOJİ FESTİVALİNE KATILIM ÜCRETSİZ OLUP TÜM HALKIMIZ DAVETLİDİR.

May

Geleceğimizin teminatı çocuklarımızın sağlıklı eğitim ortamlarında yetiştirilmesi, öğrenci ve öğretmenler ile okul paydaşlarında koruyucu, önleyici ve acil müdahale gerektiren kazalar ve ani hastalık durumunda, tıbbi yardım gelinceye kadar yapılabilecek ilk yardım uygulamaları hakkında farkındalık ve duyarlılık oluşturulması, trafik kazalarına dikkat amacıyla her yıl mayıs ayının ilk haftasında ülkemizde "Trafik ve İlk Yardım Haftası" kutlanmaktadır.

May

Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk tarafından tüm dünya çocuklarına armağan edilen 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, tüm yurtta olduğu gibi okulumuzda da büyük bir çoşkuyla kutlandı.Okulumuzda düzenlenen kutlama programında günün anlam ve önemini belirten şiirler okundu, halk oyunu gösterileri yapıldı, geleneksel çocuk oyunları yarışmaları yapıldı. Dereceye girenlere ödülleri verildi.

İZMİR İNTERNET HAFTASI-2023 TAKVİMİ

109 Nolu Salon

Öğrenciler

Ock

Okulumuzda yapılan deneme sınavında başarı göstererek başarı madalyası almaya hak kazanan 8/A Sınıfı Öğrencimiz Nazlı ORHAN.

Ock

Okulumuzda yapılan deneme sınavında başarı göstererek başarı madalyası almaya hak kazanan 4/A Sınıfı öğrencimiz SUDE KÖSE

Ock

Okulumuzda yapılan deneme sınavında başarı göstererek başarı madalyası almaya hak kazanan öğrencimiz NAZLI ORHAN

Kas

Cumhuriyetimizin ilanının 99.yıldönümünde bize Cumhuriyeti armağan eden Ulu Önder Mustafa Kemal ATATÜRK ve silah arkadaşlarını saygı ve minnetle anıyoruz.

CUMHURİYET BAYRAMIMIZ KUTLU OLSUN.

Haz

Öğrencilerimiz mezun olmanın sevincini yaşamakla birlikte ayrılığın verdiği duyguyla hüzünlendiler. Mezun olan tüm öğrencilerimize mutlu bir hayat diler bundan sonraki eğitim öğretim yaşamlarında başarılar dileriz.

Haz

İlçemizde düzenlenen Ortaokullar arası yıldız voleybol turnuvasından Beden Eğitimi öğretmenimiz Tuğçe İZMİRLİOĞLU  antrönörlüğünde öğrencilerimiz üçüncülük ile dönerek bizleri gururladırdılar.

May

19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramını çoşku ile kutladık. Etlinlikler çerçevesinde okulumuzda düzenlenen spor müsabakalarında dereceye giren takım ve oyunculara madalyaları verildi. Okulumuz Halk oyunları ekibinin sergilemiş olduğu zeybek göstrerileri ile devam eden programımız çeşitli dans gösterileri ve eğlencelerle çoşku ile kutlandı.

Nis

Her yıl olduğu gibi bu yıl da 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımız okulumuzda büyük bir coşkuyla kutlandı. Tüm çocuklarımızın bayramı kutlu olsun.

Mrt

Türk Kurtuluş Savaşı'nın en çetin döneminde, bir millî marşa duyulan gereksinmeyi göz önüne alarak yazılan ve bizlere armağan edilen bu milli marşı, öğrencilerimiz hep bir ağızdan coşku ve gururla okuyarak Mehmet Akif Ersoy'u saygıyla andı.